Over ons

Wij zijn Risja Sportballen. Risja is ons eigen merk.

In 1997 is Sjaak van Houts, destijds voorzitter van Handbalvereniging SVOG in Eindhoven, bij gebrek aan goede en betaalbare handbal ballen, begonnen met het importeren en verkopen van handbal ballen. Eerst kleinschalig via verkoop aan huis en op grote handbaltournooien, later grootschaliger via onze (volledig vernieuwde) website. Via mond op mondreclame, onze goede service en de goede prijs/kwaliteit verhouding weten steeds meer sporters en verenigingen ons te vinden. En niet alleen voor handballen maar voor alle soorten ballen. Onze handbal ballen liggen inmiddels ook in diverse sportwinkels door het hele land.

Wij importeren onze ballen zelf vanuit Pakistan en doen al jarenlang zaken met dezelfde zeer betrouwbare fabrikant. Daardoor kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren tegen gunstige prijzen. En zijn er toch problemen dan lossen wij deze bekwaam en snel op.

Inmiddels geniet Sjaak van Houts van zijn pensioen en heeft hij het stokje overgedragen aan zijn aangetrouwde nicht Brenda de Bont-Jumpertz. Achter de schermen blijft hij wel betrokken. Kortom, nieuwe volledig nieuwe website en eigenaar, oude vertrouwde kwaliteit en service.

Snelle verzending

Persoonlijke afhandeling

Binnen 14 dagen retourneren

Support via +31 657307865

X