Grote Clubactie 2019

Ook wij dragen het verenigingsleven een warm hart toe. Vanaf vandaag ontvangt je bij elke aankoop een gratis lot voor de Grote Clubactie 2019. De aktie duurt tot en met 10 december a.s. Let op: op=op.

Door het grote succes zijn alle loten inmiddels op.

Read More
Tips voor oppompen / onderhoud Risja Ultimatch voetbal

Hieronder volgen wat tips over het oppompen van de voetbal zodat je er langer plezier aan beleeft.

Voordat je de bal gaat oppompen altijd de naaldnippel in ventielolie dompelen. Doordat je ventielolie gebruikt, vermijd je het losspringen van de binnen bal door de droogte van het ventiel.

Let er verder ook op dat je bij het opblazen van de bal de naald nippel loodrecht in het ventiel steekt om zo de kans te verminderen dat je de binnen bal lek steekt !

Read More
Volledig nieuwe webshop, vertrouwde service

Welkom op de volledig vernieuwde webshop van Risja Sportballen. Toen 1 juli 2016 Brenda de Bont-Jumpertz officieel het stokje van Sjaak van Houts overnamen besloot zij dat het tijd was voor een nieuwe webshop die zal voldoen aan alle normen en waarden van de meest recente ontwikkelingen op het internet.

Natuurlijk gaat daarmee de service ook vooruit. Zo is het nu mogelijk om te betalen via iDeal en PayPal, kun je makkelijker producten vinden dankzij de zoekfunctie en stellen we de gebruiker in staat de producten te beoordelen,

Read More
Tips voor oppompen / onderhoud Risja handbal

Onze Risja handbal ballen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Hieronder volgen wat tips over het oppompen van de bal zodat je er langer plezier aan beleeft.

Voordat je de bal oppompt, altijd de naaldnippel in ventielolie dompelen. Het beste kan je deze handeling regelmatig herhalen. Doordat je de ventielolie gebruikt, vermijd je het losspringen van de binnen bal door de droogte van het ventiel. Let er verder ook op dat je bij het opblazen van de bal de naaldnippel loodrecht in het ventiel steekt om zo de kans te verminderen dat je de binnen bal lekt steekt !

Read More

Snelle verzending

Persoonlijke afhandeling

Binnen 14 dagen retourneren

Support via +31 657307865

X
X